با گذشت زمان، فشار خون بالا می تواند باعث آسیب عروق خونی شود که منجر به بیماری قلبی، بیماری کلیوی و سکته می شود. فشار خون بالا گاهی اوقات فشار خون بالا را قاتل خاموش می نامند، زیرا هیچ علامتی ایجاد نمی کند و می تواند برای سال ها مورد توجه قرار نگیرد و درمان نشود.
ثابت شده است که خوردن سبزی تازه کیلویی امروز (و میوه) به کاهش فشار خون کمک می کند مزایای آن از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی مانند پتاسیم و منیزیم است پتاسیم به ویژه مهم است زیرا اثر منفی نمک را متعادل می کند که به کاهش فشار خون کمک می کند.
سبزیجات بخش مهمی از رژیم غذایی DASH (رویکردهای غذایی برای توقف فشار خون بالا) هستند. پیروی از رژیم غذایی DASH به مدت دو هفته می تواند فشار خون سیستولیک شما را 8 تا 14 امتیاز کاهش دهد رژیم DASH 4-5 وعده سبزیجات در روز را توصیه می کند.
سبزیجات برگدار که سرشار از پتاسیم هستند عبارتند از: کاهو رومی، آروگولا، کلم پیچ، شلغم، سبزی کولد، اسفناج، سبزی چغندر، چغندر سوئیسیمقاومت به انسولین را کاهش می دهد بسیاری از مطالعات نشان داده اند که خوردن یک رژیم غذایی غنی از ترکیبات گیاهی با حساسیت بالاتر به انسولین مرتبط است.
به ویژه، میوه ها و سبزیجات رنگارنگ سرشار از ترکیبات گیاهی هستند که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. علاوه بر این، چندین مطالعه ارتباط بین مصرف بالای فیبر محلول و افزایش حساسیت به انسولین را یافته اند سبزیجات مقاومت به انسولین را از چند طریق کاهش می دهند سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان است که هر دو باعث بهبود مقاومت به انسولین می شوند.
سبزیجات غیر نشاسته ای تاثیر حداقلی بر سطح قند خون و انسولین دارند.– ممکن است به مدیریت وزن کمک کند-بهبود سلامت میکروبیوم روده– جزء اصلی رژیم مدیترانه ای هستند که با کاهش مقاومت به انسولین مرتبط است انواع سبزیجات رنگارنگ از جمله گوجه فرنگی، اسفناج، فلفل قرمز، سبز، قرمز و نارنجی، سبزی هایی مانند اسفناج، کلم پیچ و کلم پیچ و سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی، گل کلم و کلم بروکسل را انتخاب کنید.
برای سبزیجات سرشار از فیبر محلول، به بخش بالا مراجعه کنید سلامت استخوانسلامت استخوان ها را بهبود می بخشد سبزیجات نقش مهمی در سلامت استخوان دارند آنها نه تنها می توانند منبع خوبی از کلسیم باشند، بلکه سایر مواد مغذی مهم برای سلامت استخوان از جمله منیزیم، پتاسیم، ویتامین K و ویتامین C را نیز فراهم می کنند.
علاوه بر این، میوه ها و سبزیجات می توانند به داشتن اثر قلیایی بر بدن کمک کنند. غذاهای اسیدساز مانند گوشت، ماهی، تخم مرغ و غلات ممکن است کاهش کلسیم را در بدن افزایش دهند. غذاهای گیاهی خاصیت قلیایی دارند این رابطه ممکن است تأثیر مفید گزارش شده میوه و سبزیجات بر سلامت استخوان را توضیح دهد.
اثر مضر اسیدیته جیره بر روی اسکلت نسبتاً کم است، اما اثر کوچک ممکن است در طول زمان تأثیر زیادی داشته باشد به خاطر داشته باشید، اگر لبنیات (یا محصولاتی مانند شیرهای آجیلی غنی شده) مصرف نمی کنید، تامین نیازهای کلسیم از طریق گیاهان ممکن است دشوار اما غیرممکن نباشد.
علاوه بر این، سبزی های خاصی مانند اسفناج و سبزی چغندر، در حالی که سرشار از کلسیم هستند، حاوی اگزالات هستند که جذب کلسیم را کاهش می دهند.انتخاب کنید: سرشار از ویتامین K: شامل برخی از سبزیجات با برگ سبز تیره مانند کلم پیچ، سبزی کولارد، اسفناج، سبزی خردل، سبزی شلغم و کلم بروکسل است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.