با توجه به برآورد مصرف جهانی پسته (بر اساس پوسته) سرانه (کیلوگرم در سال)، پنج کشور برتر عبارتند از ترکیه (2.06 کیلوگرم در سال)، سوریه (1.83 کیلوگرم در سال)، اسرائیل (1.79 کیلوگرم در سال). اسپانیا (1.43 کیلوگرم در سال) و آلمان (0.98 کیلوگرم در سال) در سال 2019.
آجیل به طور کلی و پسته رفسنجان به طور خاص به صورت تازه، بو داده یا به عنوان تنقلات شور مصرف می شود.
علاوه بر این، روغنهای لذیذ و کاربردی، آرد، جایگزینهای شیر با پایه گیاهی، پخشکنندهها، میلههای غلات و محصولات نانوایی، از جمله، ممکن است با آجیل ساخته شوند، که از نظر کیفیت آجیل نیازهای بالایی دارند.
بنابراین، روغنهای آجیل با پرس مکانیکی پسته اکبری یزد و بدون تصفیه به دست میآیند و به دلیل ویژگیهای حسی، روغن پسته محصولی ارزشمند از نظر غذا شناسی است (به عنوان جایگزین کره یا مارگارین، به عنوان سس سبزیجات و به عنوان یک سس مواد تشکیل دهنده غذاهای عالی.

ترکیب و خواص روغن پسته بکر فرآوری شده با ارقام مختلف توسط Ojeda-Amador و همکاران مشخص شد.
در سال 2018؛ برجسته کردن ارزش افزوده جذاب این نوع روغن نباتی.
اخیراً، توسعه روغن پسته خشک دامغان های خوراکی کاربردی غنی شده با عصاره های فنلی پسته و گردو شرح داده شده است که یک استراتژی هیجان انگیز برای افزایش دریافت فنلی در رژیم غذایی است.
غلظت فنلی 340-570 میلیگرم بر کیلوگرم در روغنهای خوراکی غنیشده مختلف به دست آمد که فعالیت آنتیاکسیدانی زیادی را نشان میدهد (تا 54 میلیمول بر کیلوگرم ترولاکس، به عنوان DPPH).
علاوه بر این، خواص عملکردی و پایداری این فرمولها با استفاده از سیستمهای امولسیونی و میکرو امولسیونی بهبود یافته است.
آرد آجیل به عنوان جایگزینی برای آرد گندم برای فرمولاسیون های بدون گلوتن برای استفاده در محصولات نانوایی مانند نان، کیک و کلوچه مورد توجه قرار گرفته است و با مشخصات تغذیه ای جالب.
سانچیز و همکاران آرد پسته را پس از ترکیب حرارت و فرآوری تحت فشار ارزیابی کرد که منجر به محتوای فنلی بالاتر و خواص فیزیکی عالی آرد پسته اکبری صادراتی شد.
جایگزین های شیر غیر لبنی پاسخگوی نیاز افراد مبتلا به حساسیت به پروتئین شیر و عدم تحمل لاکتوز است و بازار آن با سرعت سرسام آوری در حال رشد است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.