نسبت چربی مهم است: طرز تهیه کوفته انواع پروتئین های آسیاب شده را می توان برای تهیه کوفته استفاده کرد، از جمله گوشت گاو، خوک، گوساله، بره، مرغ و بوقلمون.
انتخاب نسبت چربی بالاتر، مانند چاک آسیاب شده (80٪ بدون چربی / 20٪ چربی)، به کوفته ها کمک می کند شکل خود را حفظ کنند.
از آرد سوخاری تازه و خشک شده استفاده کنید: آرد سوخاری یا نان آب شده در شیر به مرطوب نگه داشتن کوفته کمک می کند.
می توانید از آرد سوخاری های لانه خفاش خریداری شده، خانگی یا پانکو یا حتی کراکر خرد شده یا چیپس پیتا استفاده کنید.
برای کوفتههای بسیار لطیف، دستوری را امتحان کنید که به آرد سوخاری تازه و خشک نیاز دارد، مانند کوفتههای واقعی و اسپاگتی اینا گارتن (تصویر بالا).
نمک را فراموش نکنید: مانند هر غذای دیگری، کوفته ها نیز باید چاشنی شوند.
حدود 1 قاشق چای خوری نمک کوشر به ازای هر پوند گوشت یک قانون خوب است، اگرچه اگر از پارمزان در مخلوط استفاده می کنید، آن را برای محاسبه محتوای نمک پنیر برگردانید.
از یک لمس سبک استفاده کنید: از دستان خود برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید اما از لمس سبک استفاده کنید.
کار بیش از حد مواد در حین مخلوط کردن یا غلتاندن بیش از حد مخلوط گوشت هنگام تشکیل کوفته ها باعث ایجاد کوفته های سفت می شود.
دستهایتان را روغن بزنید: قبل از غلتاندن دستهایتان را کمی روغن بزنید تا از چسبیدن مخلوط کوفته جلوگیری کنید.
کوفته های خود را خنک کنید: لوستر جدید پذیرایی قرار دادن کوفته ها در یخچال یک ساعت قبل از پخت به آنها کمک می کند تا شکل خود را در طول فرآیند پخت حفظ کنند.
آنها می توانند تا 24 ساعت قبل از پختن در یخچال خنک شوند و کوفته ها را نیز به یک غذای آماده عالی تبدیل کنند.
فراتر از رشته فرنگی بروید: مطمئناً، اسپاگتی و کوفته به دلایلی یک کلاسیک هستند، اما کوفته ها در دستور العمل هایی مانند سالاد یونانی میتبال یا بوریتوس کوفته چیپوتل به نوبه خود تبدیل می شوند.
آنها را مینی درست کنید: کوفته های کوچک برای بچه ها عالی هستند و یک پیش غذای آسان، شام سبک یا میان وعده سرگرم کننده هستند.
این کوفته کوکتل ایتالیایی کاردستی با بطری را با گیاهان و ریکوتا، مینی کوفته اسلایدر یا مینی کوفته کروستینی امتحان کنید.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.