در حال حاضر هیچ مطالعه کنترل شده ای در مورد اثرات سرکه سفید 3 لیتری بر سطح پتاسیم خون و سلامت استخوان وجود ندارد.
با این حال، یک مورد گزارش از کاهش پتاسیم خون و از دست دادن استخوان وجود دارد که به مصرف دوزهای زیاد سرکه سیب در مدت زمان طولانی نسبت داده شده است.
یک زن 28 ساله به مدت 6 سال روزانه 8 اونس (250 میلی لیتر) سرکه سیب رقیق شده در آب مصرف کرد.
او با سطوح پایین پتاسیم و سایر ناهنجاریهای شیمی خون در بیمارستان بستری شد.
علاوه بر این، پوکی استخوان در این زن تشخیص داده شد، وضعیتی که باعث شکنندگی استخوانها میشود و به ندرت در افراد جوان دیده میشود.
پزشکانی که این زن را معالجه کردند معتقدند دوزهای روزانه زیاد سرکه سیب باعث میشود که مواد معدنی از استخوانهای او خارج شود تا اسیدیته خون او را حفظ کند.
آنها همچنین خاطرنشان کردند که سطح اسید بالا می تواند تشکیل استخوان جدید را کاهش دهد.
البته، مقدار سرکه سیب در این مورد بسیار بیشتر از آن چیزی بود که بیشتر مردم در یک روز مصرف میکردند – به علاوه، او این کار را هر روز برای سالها انجام میداد.
نشان داده شده است که غذاها و نوشیدنی های اسیدی به مینای دندان آسیب می رسانند.
نوشابه ها و آب میوه ها بیشتر مورد مطالعه قرار گرفته اند، اما برخی تحقیقات نشان می دهد که اسید استیک موجود در سرکه ممکن است به مینای دندان نیز آسیب برساند.
در یک مطالعه آزمایشگاهی، مینای دندان عقل در سرکههای مختلف با سطوح pH از 2.7 تا 3.95 غوطهور شد. سرکه ها منجر به از بین رفتن 1 تا 20 درصد مواد معدنی دندان پس از 4 ساعت شد.
نکته مهم این است که این مطالعه در آزمایشگاه و نه در دهان انجام شد، جایی که بزاق به حفظ اسیدیته کمک می کند – و فرد به مدت 4 ساعت سرکه را در دهان خود نگه نمی دارد.
با این وجود، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مقادیر زیاد سرکه ممکن است باعث فرسایش دندان شود.
یک مطالعه موردی همچنین به این نتیجه رسید که پوسیدگی شدید دندانی یک دختر 15 ساله با مصرف 1 فنجان (237 میلی لیتر) سرکه سیب رقیق نشده در روز به عنوان یک کمک کننده برای کاهش وزن ایجاد شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.