گوشت شترمرغ مشهد هیچ گونه منع مصرفی ندارد، به جز عدم تحمل شخصی به محصول ضرر آن فقط در صورت استفاده از گوشت خام شترمرغ یا پخت نادرست آن می تواند باشد.
برای استفاده حداکثری از گوشت خود، باید آن را از یک مکان مطمئن و از تامین کنندگان قابل اعتماد خریداری کنید وب سایت مزارع در کیسه خرید حاوی تامین کنندگان مسئولی است که فقط گوشت با بالاترین کیفیت را ارائه می دهند شما می توانید قطعات مورد نیاز خود را با بهترین قیمت در بازار انتخاب کنید.
گوشت شترمرغ که می تواند از نظر خواص و فواید صنعتی، گوشت گاو را از بازار جهانی جابجا کند، در آسیا و اروپا از ارزش بالایی برخوردار است، جایی که برای یک کیلوگرم فیله ده ها دلار درخواست می شود.
امروزه گوشت شترمرغ در رستوران های سراسر جهان رایج شده است رنگ این گوشت شبیه گوشت گاو است، دارای رنگ قرمز تیره در سطح و گیلاس – روی برش، تقریبا بدون لایه های چربی است.
رنگ گوشت با وجود یک رنگدانه رنگی خاص همراه است که غلظت آن به سن شترمرغ بستگی دارد هر چه سن آن بیشتر باشد گوشت تیره تر است هنگام بریدن پاهای شترمرغ می توانید حدود 30 کیلوگرم گوشت تهیه کنید.
طعم گوشت شترمرغ به خصوص با آب مرکبات، روغن زیتون و شراب قرمز مشخص می شود، اما طعم محصول به بهترین وجه روی گریل آشکار می شود، به خصوص اگر از جوز هندی و گشنیز به عنوان چاشنی استفاده کنید.
روی گریل می توانید هر قسمت پرنده را سرخ کنید، نکته اصلی این است که در آتش زیاده روی نکنید تا گوشت خشک نشود علاوه بر این می توان از گوشت شترمرغ نیز مانند سایر گزینه های پرندگان استفاده کرد.
تحت عملیات حرارتی مختلفی قرار می گیرد: آب پز، سرخ شده، خورش، پخته و غیره بر اساس این گوشت، انواع غذای اول و دوم، تنقلات و سالاد تهیه می شود.
ضمناً می توان فیله شترمرغ را به صورت چرخ کرده درآورد و از آن کتلت و … تهیه کرد قلب و جگر شترمرغ نیز بسیار مورد استفاده قرار می گیرد غذاهای شترمرغ برای غذاهای نامیبیا و کنیا سنتی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.