لیگنان های موجود در کنجد خام در بازار در کنار خواص آنتی اکسیدانی فواید دیگری نیز دارند یک مطالعه در سال 2019 نشان داد که فیتواستروژن ها، که شامل لیگنان ها می شود، ممکن است به کاهش خطر پوکی استخوان، علائم یائسگی و سرطان سینه کمک کند.
یک مقاله در سال 2016 گزارش می دهد که سایر ترکیبات موجود در دانه کنجد ممکن است فواید سلامتی داشته باشد.
نویسندگان سزامول را که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد پیری است و سزامولین که دارای اثرات ضد التهابی، ضد فشار خون و ضد سرطان است، برجسته می کنند از کنجد هم یاد می کنند که همه این خواص را دارد.
دانههای کنجد سیاه نسبت به دانههای کنجد سفید که طعم ملایمتری دارند، طعم قویتری دارند.
دانه های کنجد سیاه و سفید نیز ممکن است خواص تغذیه ای کمی متفاوت داشته باشند یک مطالعه در سال 2016 نشان داد که دانه های کنجد سیاه ممکن است فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به دانه های کنجد سفید داشته باشند.
افراد می توانند از دانه های کنجد به روش های مختلفی استفاده کنند به عنوان مثال، آنها می توانند دانه ها را روی سالاد، سیب زمینی سرخ کرده یا سوپ بپاشند.
برشته کردن دانه های کنجد آنها را تردتر می کند و می تواند طعم آنها را افزایش دهد.
افراد میتوانند دانههای کنجد را با پهن کردن آنها در سینی پخت و قرار دادن آنها در فر به مدت 5 تا 10 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت برشته کنند هم زدن گهگاهی دانه ها به برشته شدن یکنواخت آنها کمک می کند.
مردم همچنین می توانند نان، کراکر، و میله های غلات حاوی دانه های کنجد را بپزند یا بخرند.
مردم همچنین می توانند از تاهینی به عنوان یک ماده در دیپ ها و سس ها استفاده کنند یا آن را در ظروف هم بزنند تا به مواد مغذی و طعم اضافه کنند.
افراد ممکن است بخواهند دستور العمل های زیر را امتحان کنند که شامل دانه های کنجد است:
سالاد سبزیجات ترشی با دانه کنجد
گلوله های خرما و بادام و کنجد
رشته فرنگی و سبزیجات سرخ شده
کاسه مرغ تاهینی-بالزامیک با جو، آرگولا و گلابی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.